Radiumhospitalet

Sitter her på Radiumhospitalet og slapper av etter en runde i MR maskina, jeg overlevde denne gangen også selv om det kommer et helsikes bråk fra det monsteret. Jeg har tatt x antall slike MR undersøkelser de siste årene, og jeg er veldig glad for at jeg ikke sliter med klaustrofobi. Selve undersøkelsen tok i dag nærmere 50 minutter, men jeg lukker bare øya og hører på musikken og før jeg vet ordet av det så er jeg ferdig. 

Den 26 september så har jeg poliklinisk time, samtale med lege der jeg får vite resultatene. Forhåpentligvis så har strålebehandlingen i Tyskland stoppet veksten av svulsten, spørsmålet nå er hvor stor er den og må jeg gjennom en ny operasjon. Jeg hadde min første operasjon i januar 2016, men pga hovedpulsåre og synsnerve så fikk de ikke fjernet alt. Etterpå fikk jeg også beskjed om at svulsten vokste ut igjen, men ettersom de ikke får fjernet alt og den alltid vil vokse ut igjen...bestemte de seg for at jeg skulle bli sendt ned til Tyskland for å få proton stråling i 6 uker. Dette har forhåpentligvis "drept" svulsten, og neste steg er evt en ny operasjon hvor de fjerner så mye som de kan fjerne. Uansett så får jeg forhåpentligvis vite mer når jeg snakker med lege om 2 uker..

Så da sitter jeg her og venter, skal straks ta taxi ned til toget og så toget hjem til Lillehammer. Tok en rask scroll over instagram og fant DET lekre outfit fra Zizzi!!! *ønskesegveldig*  Men det blir nok med drømme-shopping enn så lenge :)

Ha en fin fin kveld!

#zizzi #outfit #radiumhospitalet #hypofysesvulst #mr #syk

2 kommentarer

Elisabeth

14.09.2017 kl.14:12

Håååper at resultanene er gode og at ingenting har vokst etter turen til Tyskland! wow den outfiten fra Zizzi var lekkert!!! kanskje du fortjener de faktisk he he

dragolfine

14.09.2017 kl.14:56

;) krysser fingrene for det

Skriv en ny kommentar

dragolfine

dragolfine

36, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits