Min første....

Da er den bestilt!!! Min første genser som jeg med mine to hender skal strikke selv, krysser fingrene for at genseren blir hel og fin når den blir ferdig :) bestilte en slik Rosa Sløyfe genser via Strikkemekka, 5kr pr nøste går til kampen mot brystkreft. Så hvis ikke genseren blir vellykket, så har det iallefall gått noen kr til et godt formål.

Det er jo tross alt Oktober, den såkallte rosa måneden. Etter å ha kobbet hos Lindex i 8 1/2 år så blir man litt påvirket, så det første jeg gjorde 2 oktober (ettersom 1 okt var en søndag) var å dra ned på Lindex her i byen for å kjøpe rosa produkter. Årets armbånd er utrolig lekkert! Og pin'en designet av Magne Furuholmen var stilig, litt annet design vs. de siste årene. Måtte selvfølgelig ha et par lyserosa handlenett også, så nå kan jeg ha god samvittighet for å ha gitt noen kroner til et godt formål.

Den rosa genseren jeg skal prøve å strikke til meg selv.....

Rosa produkter kjøpt his Lindex :)

6 kommentarer

nordiclifestyle

12.10.2017 kl.14:35

så lekkert armbånd!! Den pin'en er det ikke så mange som syns er fin :( desverre så tenker dem ikke på at de støtter en god sak. Jeg liker Magne så jeg skal kjøpe !

FOR en fiiiiin genser, og morro at man støtter en god sak med å strikke!

dragolfine

12.10.2017 kl.20:14

armbåndet er såååå fint, og bare 99kr. pin'en ER fin og den ble laget litt mer maskulin slik at mannfolk også kunne bære den ;) den støtter uansett en god sak, så jeg har den på uansett! blir gøy å prøve seg på genserstrikking...jeg frykter noen bannord ;)

nordiclifestyle

16.10.2017 kl.12:06

Ha ha jeg gleder meg til å se prosessen ang genser strikking!! Er moren din flink? sånn at du får litt hjelp på veien eller gjør du alt selv?

dragolfine

16.10.2017 kl.13:44

garnpakka kommer på posten i dag!! så i løpet av uka starter jeg :) mamma er mesterstrikker, så jeg får nok av hjelp. den jeg skal strikke har ikke mønster så den skal ikke være sååå vanskelig å strikke, håper jeg ;)

nordiclifestyle

16.10.2017 kl.14:00

åååh det er bra! Mamma også er sånn super strikker og jeg har tenkt at jeg må lære meg mer sånn at jeg også kan strikke mye gøy når jeg har passert 50 :)

dragolfine

16.10.2017 kl.14:49

;) er jo et perfekt tidsfordriv, du må nok få mora di til å lære deg. det skal visst ikke være SÅ vanskelig, har jeg hørt ;)

Skriv en ny kommentar

dragolfine

dragolfine

36, Lillehammer

Kategorier

Arkiv

hits